Ultimate shift dress

Wil je starten met jurkjes maken, maar weet je niet waar te beginnen? The Ultimate Shift Dress is een ideaal eerste project ! Het patroon is ontworpen met beginners in gedachten, en zal u begeleiden door de basis van kleermakerij. Leer hoe je borst nepen kunt maken en alles-in-één beleg als een pro kunt bevestigen. Zonder blinde ritsen of knoopsgaten onder de knie te krijgen, doe je de jurk gewoon over je hoofd en zet je hem vast met een haak en oog.

Dit patroon heeft heel veel opties voor maatwerk: zoals het toevoegen van mouwen, franjes en het veranderen van de jurk in een top. Dus er is genoeg ruimte voor een geavanceerdere naaister om te spelen en plezier te hebben! Echt waar een TOP patroon ! 

Geschikt voor maat 36-48

De Ultimate Shift Dress is een uiterst veelzijdig patroon als het gaat om stof. De meeste lichte of middelzware geweven stoffen, zoals katoen, linnen, rayon, viscose, wol, crêpe of zelfs zijde (als je je in een avontuurlijk bui bevindt!) zullen werken. Vergeet niet dat gladde stoffen moeilijker te naaien zijn!

Niveau:

De Ultimate Shift Dress is een naaipatroon voor beginners. Er is geen voorafgaande kennis vereist.

Sew over it

De patronen van het Engelse “Sew Over it” zijn top! Goede pasvorm, boekje met uitgebreide uitleg en tekeningen (Engelstalig) en de patroonboekjes stal je met plezier uit in je naaikamer!

Hou je van vintage maar wil je toch modern voor de dag komen?

Dan zijn deze patronen helemaal je ding. The Sewing Loft is de exclusieve verdeler van Sew over it patronen in België

16,95

Uitverkocht

Laat het me weten wanneer het artikel weer op voorraad is.

Categorieën: , , ,