Bestellen & betalen

Onze prijzen?

Al onze prijzen zijn inclusief 21% of 6% BTW en exclusief verzendingskost.

Hoe kan ik betalen?

Je kan online betalen met Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact of Paypal. Tijdens het afrekenen bepaal je zelf de betaalwijze.   De betaling worden verwerkt door Mollie Payments via beveiligde internetverbinding.

Niet tevreden geld terug – Herroepingsrecht?

Ja. In het kader van de verkoop op afstand heeft u het recht om af te zien van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Na telefonische melding of melding via mail kan u de goederen op eigen risico en kosten, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, terugsturen naar The Sewing Loft, Rademakersstraat 11/0002,8380 Lissewege. Stoffen kunnen teruggestuurd worden vanaf een minimumlengte van 50 cm en patronen moeten ongeopend zijn.  Bij ontvangst van het pakket maken we het geld, na controle, per bank over.

Hoe weet ik of mijn bestelling aanvaard is?

Nadat je je bestelling bevestigd hebt en de betaling via de beveiligde site volledig doorlopen is, krijg je per mail een orderbevestiging. Heb je gekozen voor betaling per overschrijving, dan krijg je eveneens een bevestiging per mail.