SEW, we have a gift for you

Gratis downloads

Kleuren combineren als een pro

Ken je dat ook?

Je spot de perfecte stof in prachtige kleur maar dan… zegt een stemmetje: “ja ja maar met wat combineer ik die kleur in hemelsnaam? “

Wil je? 

Eindelijk weten welke kleuren mooi samen passen? Hoe je meer combinaties kan maken in je garderobe? Eindelijk weten als je beter met warme of koude kleuren staat? En welke kleuren jou écht doen stralen?  

Wat zeg je? Hopeloos? Helemaal niet!

Daarom hebben we voor jou onze ervaring en tips samengebundeld in “Kleuren combineren als een pro “. Je leert het verschil tussen complementaire, tonale en analoge kleurcombinaties.  Je leert alle do’s en dont’s zodat je toch paars kunt dragen zonder je een K3-tje te voelen, maar ook hoe je bruin en zwart kunt combineren. Kortom we dompelen je onder in een vat vol kleuren waardoor je vanaf nu zult combineren als een pro! 

ebook kleuren combineren

Handmade cadeaulabels

De kers op de taart voor jouw handgemaakte geschenken. Download onze 6 verschillende geschenk labels en geef jouw geschenkje ook dat tikkeltje meer.

The Ultimate Fabric Shopping Guide

Ken je dat ook?

Je gaat op zoek naar een leuke stof voor je project maar ziet door de bomen het bos niet meer. Het angstzweet breekt je uit bij het lezen van al die termen. Want hoe weet je nu welke stof je best kiest voor je project?

Wil je? 

Nooit meer de verkeerde stof kopen voor je project? Nooit meer 10cm te weinig hebben? Een echte stoffenwizard worden? 

We feel you

Daarom hebben we voor jou onze ervaring en tips samengebundeld in  “The Ultimate Fabric shopping guide”. Je leert de eigenschappen en verschillen in vezels, bindingen en gewicht kennen waardoor je vanaf nu een echte stof connaisseur wordt!