Start to Sew Workshops  SOS naaihulp Digitale lessen

Rust en Resultaat

Ruimte om te naaien…

Kleine groepen…

Persoonlijke begeleiding voor tijdens en na de workshop…

Ontdek ons aanbod naailessen.

Online lessen

Volg thuis op je eigen tempo.
Klik Hier

Losse workshop

Maak in 1 lesmoment een item.
Klik Hier

Korte lessenreeks

Step up your sewing game! In 4 lessen dompelen we je onder in technieken volgens een bepaald thema
Klik Hier

HELP! Ik zit vast!

No worry- We are here to help. Kom ter plaatse of maak een digitale afspraak.
Klik Hier

Reviews

hoor het van de deelnemers

FAQ

Veelgestelde vragen

Bij elk van onze lessen staat duidelijk voor welk niveau ze ingericht zijn. Onze workshops en lessenreeksen zijn hoofdzakelijk gericht op beginners en medium gevorderden. Bij elke stap leggen we je graag de ‘why’ uit zodat je na een workshop gemakkelijk een 2e exemplaar zelfstandig kunt naaien. 

Je kunt je op elke uitverkochte workshop registreren op de wachtlijst. Bij een vrijgekomen plek of bij een nieuwe datum zul je als eerste een mailtje ontvangen. Twijfel je of je voor een les nu wel of niet op de wachtlijst staat? Ga dan naar ‘mijn account’ en klik door op ‘waiting list’

Tijdens de lessenreeks start to sew leren we je in 4 lessen een goede basis. Je hoeft hiervoor niet te beschikken over een eigen naaimachine. Alles van benodigdheden en materiaal is ter beschikking, zo kun je na 4 lessen beslissen als het wel of niet iets is voor jou, zonder het risico van een grote investering.

Dat mag maar moet niet. De ervaring leert ons wel dat naaien op je eigen machine als het prettigst wordt ervaren. Je kent je eigen machine’s reactie snelheid en ontdekt vaak onbekende functies. Een win-win situatie dus. Maar heb je geen zin in een verhuis? Dan kun je een machine bij ons huren voor €5.

Bij sommige workshops vragen we je enkele voorbereidingen te treffen. Zoals het patroon en de stof te knippen en te markeren. Deze voorbereidingen krijg je zo’n 2 weken op voorhand via mail of watsapp in de vorm van een filmpje of handleiding.

Alle workshops die een volle dag duren zijn incl lunch naar keuze, versnaperingen en drank. 

In combinatie met een workshop krijg je altijd -10% korting op alle stoffen en benodigdheden. We kunnen niet altijd alles in huis hebben, maar we zorgen altijd voor een ruim aanbod passende stoffen per workshop.

Het inschrijvingsgeld voor workshops wordt niet terugbetaald bij annullatie of afwezigheid, tenzij we jouw workshop plaats nog tijdig ingevuld krijgen. Je mag ook zelf iemand anders sturen. Bij geval van overmacht, bv door ziekte van jezelf of de lesgeefster, ontvang je een waardebon die je kunt gebruiken om te herinschrijven voor een andere workshop of voor de vervangende data voorgesteld door The Sewing Loft.