Workshops

Dag| Avond | Volledige dag

Klik op de kalender

en ontdek ons volledig aanbod in een handig overzicht​

Niveau

Filter ons aanbod volgens je niveau. Starter? Beginner? Of creëren?

Ladies

Tijdens de les tover je voor jezelf een nieuwe outfit vanonder de naaimachine. Geen gedoe; we gaan gelijk aan de slag! Je werkt op je eigen tempo in een groep van max 6pers en krijgt persoonlijke begeleiding. Een nieuwe rok? Perfect passende jeans? Of toch liever een kleedje?

Interieur

"Home is where the heart is" Geef je huis dat tikkeltje meer door zelf te decoreren. Een uitnodigende tafel met unieke placemats? Je eigen gordijnen? Of een zetel boordevol kussens? Je leert het allemaal!

Kids

"Zeg Louise, wat draag je daar weer een mooi rokje!
En Liam, wat een leuke jas! En jullie boekentas!"
"Jaaaaaa! Heeft mijn mama gemaakt".
Wij bieden deze top mama's een momentje zorgeloos naaien. We creëren voor de kids de leukste dingen. Benieuwd?

gentleman

Je krijgt zeker een veelbetekenende blik van je man als je zegt dat je een middag of avond bij ons komt naaien.Leg eens je gentleman in de watten met een eigen creatie, hij zal er niet over kunnen zwijgen..

Lessenreeks

Altijd al willen leren naaien? Je wil direct aan de slag en resultaat? Yessss! Wij ook! Leer in 4 lessen alle basis vaardigheden en kies uit een thema: home, baby, kids of kledij? En we maken tijdens deze lessen een leuke set! Rok met t-shirt? Opbergmandjes en kussens? Of broek en top voor de baby? of…?

Open naaitafel

Geniet van een avond ongestoord naaien… Elke 1e donderdag avond 18.30-21.30u. Reserveer een plekje aan de naaitafel, breng je eigen machine mee of huur één voor de avond aan €5- Help elkaar van start tot finish en ontdek handige tips & tricks. €12,50 incl gebruik overlocker, koffie en thee. Zin om te komen? Stuur ons een berichtje en we reserveren een stoel aan de naaitafel !

Workshop op maat

Vrijgezellen feestje? Bedrijfsuitje? Verjaardagsfeest van je zoon of dochter? Of gewoon met je besties? Vanaf 6 personen maken we een workshop geheel op maat! Inclusief of exclusief materialen, met een hapje en een drankje? Vertel ons wat je in gedachten hebt en we werken samen de perfecte creatieve workshop uit!