Ultimate pencil skirt

Een flatterende hoge taille kokerrok met een loopsplit aan de achterkant.

Combineer dit patroon met de Pussy Bow Blouse of een shirt of trui netjes ingestopt. Ontworpen om boven je natuurlijke taille uit te stijgen, verlengt de Ultieme Pencil Skirt je benen en laat je er 3 meter lang uitzien! *

De ultieme kokerrok is een geweldige stuk om in bandwerk te maken – je kunt het patroon uit slechts 1,3m stof maken (stofbreedte 1,40) Het wordt je favoriete rokpatroon: kort, boven of onder de knie!  Het patroon heeft vier coupenaden en een blinde rits middenachter. De bovenkant van de rok is afgewerkt met een aangesloten taille-beleg, terwijl de onderkant van de rok een kick-plooi heeft om het lopen net iets makkelijker te maken. * misschien een beetje overdreven!

Geschikt voor maat 36-48

We raden aan om middelhoge tot zware weefsels te gebruiken voor de Ultimate Pencil Skirt. Halfhoge wol en ruiten werken prachtig, net als katoenen of katoenen satijnen stretch. Alles met een beetje stretch (ongeveer 3%) maakt het dragen van je rok extra comfortabel!

Niveau:

Een geavanceerd kledingproject voor beginners, we denken dat als je een of twee simpele kledingstukken hebt gemaakt, je de Ultimate Pencil Skirt zou moeten aan kunnen. Het instructieboekje is volledig geïllustreerd om je te helpen. We weten dat je het kunt! Go for it !

Sew over it

De patronen van het Engelse “Sew Over it” zijn top! Goede pasvorm, boekje met uitgebreide uitleg en tekeningen (Engelstalig) en de patroonboekjes stal je met plezier uit in je naaikamer!

Hou je van vintage maar wil je toch modern voor de dag komen?

Dan zijn deze patronen helemaal je ding. The Sewing Loft is de exclusieve verdeler van Sew over it patronen in België

16,95

Uitverkocht

Laat het me weten wanneer het artikel weer op voorraad is.

Categorieën: , ,