Vlieseline G785 Nude

1,05

Beschrijving

Vlieseline G785 is een zachte, soepele en bi-elastische geweven tussenvoering voor kleine delen van bloezen en japonnen, maar ook voor voorpanden van jasjes, mantels enz. van lichte of elastische stoffen

Geschikt voor soepelvallende stoffen zoals zijde, viscose, acetaat en cupro, ook voor elastische en transparante stoffen
90cm breed

Nude kleur: geschikt voor stoffen die je doorzichtigheid wil geven.

Vlieseline G785 kan op 30 graden gewassen worden

breedte 90 cm gewicht  Prijs per meter: €10,5

Alle vlieselines worden verkocht per 10 cm. De aangegeven prijs is ook per eenheid van 10cm. Wil je bv 1m bestellen? Kies dan 10 eenheden. Alles wordt uiteraard in 1 stuk geknipt.

vb: 1=10 cm, 2=20 cm, 5=50cm, 10=100cm, 15=150cm, etc

Extra informatie

Elastan

Elastan is een synthetische vezel, wat betekent dat het door mensenhanden zelf gemaakt is. Het is ontzettend elastisch, vrij sterk en makkelijk wasbaar. Het wordt op twee manieren gebruikt: puur elastan-garen, of ingebouwd in een andere stof. Als het puur wordt gebruikt is dat vooral in panty's of zwemkleding. Als het wordt ingebouwd wordt er een lange, dunne draad elastan omwonden met bijvoorbeeld katoen. Zo zie je de elastan niet, maar wordt het katoengaren toch elastisch. In deze vorm wordt het vaak gebruikt in jeans en t-shirts.

Polyester

Stoffen waarin polyester is gebruikt zijn glad, licht, duurzaam en voelen zacht aan. Het materiaal is vormvast, kreukt bijna niet, behoudt zijn kleur goed en gaat lang mee maar het materiaal heeft niet alleen maar voordelen!

Polyamide

nylon of polyamide; Kunstmatige vezel, de eerste, commercieel interessante, synthetische vezel. De bekendste toepassing ervan zijn nylonkousen. De vezel is sterk, licht en zeer elastisch. Hij neemt geen vocht op.