Vlieseline G405/315

Vlieseline G405/315 is een soepele, universele tussenvoering voor kleine delen in normaal -middel gewicht stoffen, ideaal is voor toepassingen waarbij je een lichtere ondersteuning nodig heeft.

Gebruik deze iets zwaardere vlieseline voor middelzware tot zware stoffen, plakbaar.
Samenstelling 65% PA, 35%R-PES
Gewicht 42 gram per m2

GEMAAKT VAN 35% GERECYCLEDE POLYESTERVEZELS
DUURZAAM ARTIKEL 

Vlieseline G405/315 kan op 40 graden gewassen worden

breedte 90 cm gewicht  Prijs per meter: €8,5

Alle vlieselines worden verkocht per 10 cm. De aangegeven prijs is ook per eenheid van 10cm. Wil je bv 1m bestellen? Kies dan 10 eenheden. Alles wordt uiteraard in 1 stuk geknipt.

vb: 1=10 cm, 2=20 cm, 5=50cm, 10=100cm, 15=150cm, etc

0,85

Extra informatie

Elastan

Elastan is een synthetische vezel, wat betekent dat het door mensenhanden zelf gemaakt is. Het is ontzettend elastisch, vrij sterk en makkelijk wasbaar. Het wordt op twee manieren gebruikt: puur elastan-garen, of ingebouwd in een andere stof. Als het puur wordt gebruikt is dat vooral in panty's of zwemkleding. Als het wordt ingebouwd wordt er een lange, dunne draad elastan omwonden met bijvoorbeeld katoen. Zo zie je de elastan niet, maar wordt het katoengaren toch elastisch. In deze vorm wordt het vaak gebruikt in jeans en t-shirts.

Polyester

Stoffen waarin polyester is gebruikt zijn glad, licht, duurzaam en voelen zacht aan. Het materiaal is vormvast, kreukt bijna niet, behoudt zijn kleur goed en gaat lang mee maar het materiaal heeft niet alleen maar voordelen!

Polyamide

nylon of polyamide; Kunstmatige vezel, de eerste, commercieel interessante, synthetische vezel. De bekendste toepassing ervan zijn nylonkousen. De vezel is sterk, licht en zeer elastisch. Hij neemt geen vocht op.