Ultieme broek

Maak jezelf een ultieme broek met dit perfecte patroon! Slank zitten, enkel kussend en flatterend voor zoveel figuren, de Ultimate Trousers is je go-to broekpatroon. Zo eenvoudig om te maken dat je deze binnen een paar uur hebt gemaakt!

Het naaipatroon Ultimate Trousers is de perfecte keuze voor een gevorderde beginner die zich wil verdiepen in het maken van broeken zonder ingewikkelde of verwarrende technieken. Met geen lastige stappen om mee te worstelen want  de Ultimate Trousers wordt vastgemaakt met een onzichtbare zijrits. De taille is afgewerkt met een beleg en de broek is machinaal omgezoomd. Bestaat uit slechts vier patroonstukken, is het moeilijk om fout te gaan.

Geschikt voor maat 36-48

Voor dit patroon adviseren we een gemiddeld tot zwaargewicht weefsel zoals katoen, wol, crêpe of denim. Alles met een kleine hoeveelheid stretch (ongeveer 3%) zorgt voor een extra comfortabele pasvorm. Voor een losse, zomerse look kun je ook rayon of andere lichtgewicht vloeiende stoffen proberen. Je hebt ook een onzichtbare ritssluiting nodig

Niveau:

De Ultimate Trousers is een geavanceerd naaipatroon voor beginners. We raden aan dat je ervaring hebt met het maken van een paar kledingstukken, maar het is niet nodig om eerst een broek te hebben gemaakt.

Sew over it

De patronen van het Engelse “Sew Over it” zijn top! Goede pasvorm, boekje met uitgebreide uitleg en tekeningen (Engelstalig) en de patroonboekjes stal je met plezier uit in je naaikamer!

Hou je van vintage maar wil je toch modern voor de dag komen?

Dan zijn deze patronen helemaal je ding. The Sewing Loft is de exclusieve verdeler van Sew over it patronen in België

16,95

Slechts 5 resterend op voorraad

Categorieën: , ,