Sneakers DON 16 Maart 9-16u

De workshop sneaker maken: van eenvoudig tot superuniek. Maak eindelijk de sneaker waar jij al zo lang naar op zoek bent! We begeleiden je stap voor stap bij het maken van jouw droom sneaker.

Tijdens deze workshop kies je je persoonlijke model, van laag tot enkelhoogte, je kiest het leer in de kleur waarmee je wilt werken en gaat aan de slag met snijden, knippen en stikken.

Je moet zelf niet kunnen naaien met de naaimachine want deze sneaker wordt met de hand in elkaar gestikt en levert een prachtige persoonlijke schoen op die je nooit meer wilt uitdoen. Laat iedereen verstomt staan als je zegt dat je die toffe sneakers zelf hebt gemaakt ! 

Voor aanvang (minimaal 2 weken) van de workshop geef jij je schoenmaat door, dan zorgen wij dat de juiste zolen voor je klaar staan. Deze zijn de basis voor jou nieuwe sneakers. Twijfel je over de maat dan sturen wij een omtrek van een binnenzool toe die je kunt printen om te kijken of het de juiste maat is.

De zolen zijn verkrijgbaar in maat 36 tot en met maat 47, en in de kleuren: wit, zwart of naturel. De binnenzolen kunnen gemakkelijk vervangen worden door je eigen steunzolen.

Wat leer je:

  • patroondelen overtekenen en uitsnijden
  • randjes afwerken
  • het leder aan de zolen naaien

Inbegrepen

  • Een complete sneakerkit met zolen, patroon, nestelogen en veters + keuze uit diverse soorten leer ter waarde van €77,5
  • Gebruik van alle gereedschappen
  • Een gezellige en professionele begeleiding
  • Lunch koffie, thee met iets lekkers

Op het einde van de dag ga je naar huis met een uniek paar sneakers waarvan er maar één paar is en dat zijn die van jou!!

Duur: 5-6u

Wanneer?

DON 16 maart 9-16u.

Voor wie? 

Voor iedereen die zijn eigen sneakers wil leren maken.Je moet zelf niet kunnen naaien met de naaimachine want deze sneaker wordt met de hand in elkaar gestikt. We tonen je stap voor stap hoe!

Dus ga de uitdaging aan en verbaas jezelf!

Opgelet! Inschrijven kan tem 28 febr, hierna worden de inschrijvingen gesloten, dit om tijdig alles materialen voor jou te kunnen bestellen. Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop. Kun je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plekje. Lukt dit? dan wordt je inschrijvingsgeld uiteraard terugbetaald.

 

129,00

Op voorraad

Categorie: