Schouderpers – Kleermakers persplank voor schouderlijnen

Schouderpers – Voor Perfecte Schouderlijnen en Professionele Afwerking

Ontdek onze schouderpers, de heilige graal van kleermakers: dé tool voor de mooiste schouderlijnen!

  1. Perfecte schouderlijnen: De schouderpers zorgt voor perfect gestreken schouderlijnen, waardoor uw kleding een professionele uitstraling krijgt.
  2. Veelzijdigheid: Deze essentiële tool kan worden gebruikt voor het strijken van het schoudergebied, het creëren van complexe naad en zoomlijnen, het inzetten en vormgeven van mouwen, het passen en zomen van mouwen, en zelfs het strijken van het kraaggebied en de kraag zelf.
  3. Hoogwaardige materialen: Onze schouderpers wordt met zorg vervaardigd in ons lokale atelier in Brugge, waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan. We gebruiken hoogwaardig hardhout en bekleden het bord met duurzame 100% polyester stof.
  4. Stabiel en stevig: Het ontwerp van de schouderpers zorgt voor een stabiel en stevig gewicht, waardoor het bord tijdens het persproces stabiel blijft staan zonder wiebelen of beweging die de kwaliteit van het strijken kan beïnvloeden.
  5. Professionele afwerking: Met de schouderpers kun je nauwkeurige druk uitoefenen om professionele resultaten te bereiken. Het is een onmisbaar kleermakersmateriaal dat helpt bij het bereiken van een hoogwaardige afwerking van handgemaakte kledingstukken.

Dit onmisbare gereedschap is perfect voor het strijken van het schoudergebied, het creëren van complexe zoomlijnen, het inzetten van mouwen, het vormgeven, passen en zomen van mouwen, het strijken van het kraaggebied en zelfs de kraag zelf. Of je nu (mantel)pakken, jassen, jurken of overhemden maakt, onze schouderpers helpt je bij het bereiken van een professionele afwerking.

Elke schouderpers wordt met zorg vervaardigd in ons lokale atelier in Brugge, waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan. We gebruiken hoogwaardig hardhout om een duurzaam en lang meegaand product te garanderen. Het bord is bekleed met 100% polyester stof, waardoor je kleding soepel over het bord glijdt tijdens het strijken.

Onze schouderpers is ontworpen met een stevig en stabiel gewicht, waardoor het bord tijdens het persproces stabiel blijft staan. Geen wiebelen of beweging die de kwaliteit van het strijken kan beïnvloeden. Met deze betrouwbare tool kunt u nauwkeurige druk uitoefenen voor professionele resultaten.

Investeer vandaag nog in onze schouderpers en ontdek de perfectie die het biedt. Het is het must-have kleermakersmateriaal voor elke serieuze kleermaker en naaister die streeft naar uitmuntendheid in het vak. Verhoog de kwaliteit van uw handgemaakte kledingstukken met de precisie en betrouwbaarheid van onze schouderpers.

Hoogte: 45cm Breedte mouwkop: 20cm Breedte houten basis:22cm

Bestel vandaag nog deze waardevolle toevoeging aan je naaikamer!

175,00

Uitverkocht

Laat het me weten wanneer het artikel weer op voorraad is.

Categorieën: , ,