Ocean Deep Blue – Dunne Softshell

Ocean Deep Blue – Dunne Softshell

Deze dunne softshell stof is ideaal voor het maken van regenjassen en soepele jasjes. Softshell is normaal een stijvere stof, maar deze dunne variant is enorm soepel. Het water druppelt er vanaf en de binnenzijde is lekker opgeruwde fleece waardoor dat voeren niet nodig is.

  • Materiaal: 50% Polyamide, 42% Polyester, 8% Elasthan
  • Stofbreedte: 141cm
  • Gewicht: 224gr/m²
  • Prijs per meter: € 21,00
  • OEKO-TEX gecertificeerd.
  • Alle stoffen worden verkocht per 10cm. De aangegeven prijs is ook per eenheid van 10cm. Wil je bv 1m stof bestellen? Kies dan 10 eenheden. Alles wordt uiteraard in 1 stuk geknipt. vb: 1=10 cm, 2=20 cm, 3=30 cm, 5=50cm, 10=100cm, 15=150cm, 20=200cm etc

2,10

Op voorraad

Extra informatie

Elastan

Elastan is een synthetische vezel, wat betekent dat het door mensenhanden zelf gemaakt is. Het is ontzettend elastisch, vrij sterk en makkelijk wasbaar. Het wordt op twee manieren gebruikt: puur elastan-garen, of ingebouwd in een andere stof. Als het puur wordt gebruikt is dat vooral in panty's of zwemkleding. Als het wordt ingebouwd wordt er een lange, dunne draad elastan omwonden met bijvoorbeeld katoen. Zo zie je de elastan niet, maar wordt het katoengaren toch elastisch. In deze vorm wordt het vaak gebruikt in jeans en t-shirts.

Polyester

Stoffen waarin polyester is gebruikt zijn glad, licht, duurzaam en voelen zacht aan. Het materiaal is vormvast, kreukt bijna niet, behoudt zijn kleur goed en gaat lang mee maar het materiaal heeft niet alleen maar voordelen!

Andere suggesties…