Mouwplank – kleermakers persbord voor mouwen en lange zijnaden

Houten Mouwkleermakersbord voor Naaisters en Dagelijks Gebruik

Belangrijkste kenmerken van ons houten mouwkleermakersbord:

  1. Duurzaam hardhout: Gemaakt van hoogwaardig hardhout, zoals beuken of essen, voor een lange levensduur.
  2. De bekleding: De polyester bekleding zorgt ervoor dat kledingstukken soepel over het bord glijden en kreukels gemakkelijk worden verwijderd.
  3. Lokaal vervaardigd: Elk bord wordt met zorg vervaardigd in ons atelier in Brugge, waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan.
  1. Smal toelopende kop: De speciale vorm maakt het mogelijk om zelfs zeer smalle kledingstukken, zoals kinderkleding, moeiteloos te persen en perfecte resultaten te behalen.
  2. Stevig en stabiel gewicht: Het mouwkleermakersbord is ontworpen met een mooi stevig gewicht, zodat het tijdens het persproces stabiel blijft staan. Geen wiebelen of beweging die de kwaliteit van het strijken kan beïnvloeden.

Ons persbord familie breidt uit! Dit handige gereedschap is een must-have voor naaisters en mensen in hun dagelijks leven die zorg dragen voor hun kleding. Met een lengte van 60cm biedt het voldoende werkoppervlak om verschillende kledingstukken gemakkelijk en efficiënt te strijken.

Ons mouwkleermakersbord wordt lokaal vervaardigd in ons atelier in Brugge, waar we streven naar kwaliteit en vakmanschap. We gebruiken hoogwaardig hardhout voor een duurzaam en lang meegaand product. Het bord is bekleed met 100% polyester stof, waardoor je kleding soepel over het bord glijdt tijdens het strijken.

De unieke vorm van het mouwkleermakersbord maakt het ideaal voor het strijken van verschillende kledingstukken, inclusief zeer smalle kleding zoals kinderkleding. Dankzij de smal toelopende kop kun je zelfs de kleinste en meest delicate kledingstukken moeiteloos persen en perfecte resultaten behalen.

Een ander voordeel van ons mouwkleermakersbord is het stevige en stabiele gewicht. Bij het persen van kleding is het belangrijk dat het bord niet wiebelt of beweegt, omdat dit de kwaliteit van het strijken kan beïnvloeden. Ons bord is ontworpen met een mooi stevig gewicht, zodat het tijdens het persproces stabiel blijft staan.

Het persen van kleding is niet alleen belangrijk om een verzorgde uitstraling te behouden, maar het heeft ook voordelen bij het zelf vervaardigen van kleding. Door kledingstukken te persen tijdens het naaien, kun je de naden en plooien strakker maken en een professionele afwerking creëren. Het helpt ook om stoffen te vormen en de pasvorm te verbeteren. Met ons mouwkleermakersbord kunt je deze voordelen ten volle benutten en je zelfgemaakte kleding naar een hoger niveau tillen.

Bestel vandaag nog deze waardevolle toevoeging aan je naaikamer!

 

110,00

Slechts 3 resterend op voorraad

Categorieën: , ,