Lessenreeks broek naar keuze – 3x don ochtend vanaf 1 febr

Workshop “Broek met Rits” – Van Beginner tot Gevorderde

Welkom bij onze lessenreeks waar je de kunst van het maken van een broek met rits leert! In slechts 3 lessen begeleiden we je bij het creëren van je eigen broek, beginnend met een proefmodel om de pasfouten te corrigeren en uiteindelijk het naaien van een perfect passende broek met rits en gulp.

Wat Je Kunt Verwachten:

  • In de eerste les maken we een proefmodel van het door jouw gekozen model om de pasfouten te identificeren en corrigeren.
  • In de tweede les stikken we een passende broek met rits.
  • In de derde les perfectioneren we de gulp en voltooien we je broek.

Deze workshop is een echte uitdaging en zal je de vaardigheden en het zelfvertrouwen geven om moeiteloos broeken te naaien.

Voor Wie Is Deze Workshop:

Deze workshop is geschikt voor naaisters van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. We begeleiden je stap voor stap door het proces.

Moet ik iets voorbereiden?

We sturen je een lijst met geschikte naaipatronen waaruit je mag kiezen en na overleg bepalen we welke maat je mag uittekenen als voorbereiding op de les.

Inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik naaimachine

Wanneer?

Don 1febr-don8-don 15febr telkens van 9 tot 12.15

Benodigdheden (exclusief):

Alle stoffen, ritsen en fournituren kunnen aangekocht worden bij The Sewing loft.

Speciaal voor de cursisten geldt een korting van 10%

Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop. Kun je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plekje.Lukt dit? dan wordt je inschrijvingsgeld uiteraard terugbetaald. Ziekte is duidelijke overmacht en in dit geval vragen wij een attest van ziekte of quarantaine certificaat, hierna maken wij een waardebon om te besteden naar keuze.

110,00

Op voorraad

Categorie: