Kleuranalyse – don 14 september

Ja Heb je soms de indruk dat je een kleur voor een kledingstuk mooi vindt, maar de kleur je plots niet lijkt te staan wanneer je het draagt? De reden waarom bepaalde tinten je flatteren en andere niet, is een raadsel dat we kunnen oplossen.

Tijdens een kleuranalyse in duo achterhaalt Emma van Omber Kleuradvies de topkleuren van jou en je partner-in-crime, elk individueel, en ben je elkaars toeschouwer. Dit omdat je zo ook leert kijken naar het effect van kleur op jezelf én een ander persoon en begrijpt hoe kleur werkt. Ervaar wat kleur doet bij jouw gezicht, en hoe je kleuren combineert in  outfits, de juiste make-up en haarkleur, volledig afgestemd op jouw seizoenstype en topkleuren.

Het resultaat? Je weet precies welke tinten je natuurlijke schoonheid een boost geven, welke contrasten je mag opzoeken en met welke focus je jouw kleerkast eens kunt aanpakken. Je koopt stoffen met meer vertrouwen, en dat vertrouwen zul je automatisch gaan uitstralen.

We sluiten de duo-analyse af met zo’n 10 minuten van vrij advies rond de stoffen die je op het oog hebt in de winkel.

INCLUSIEF: Bij omber geen standaard kaartjes van je kleurtype… We weten dat jij niet het type bent om een kleurpaspoort overal naar mee te sleuren en telkens van handtas te verhuizen. Daarom wordt jouw persoonlijke kleurkaart, gebaseerd op jouw topkleuren, op professionele wijze digitaal aan jou bezorgd . Zo heb je die voortaan altijd op zak in je smartphone!

Zin om jouw topkleuren te ontdekken? Reserveer nu je plekje voor maar 129 euro per persoon! En ja, je kunt zelfs een plekje bemachtigen voor jou én je partner in crime. Let’s go! 🌈💃

Wij kijken er alvast naar uit!

@omberkleuradviesZie jij het effect? 👀♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

129,00

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: ,

Extra informatie

Tijdslot

10-12u, 13-15u, 16-18u