Easy Sew : hippe gilet – woe 20 dec avond

Zelf een gezellige gilet maken 

Ben je ook fan van die trendy body/gilets? Wil je leren hoe je ze zelf kunt maken en personaliseren? Goed nieuws ! Vanaf nu maak je ze helemaal zelf!

Wat leer je tijdens deze workshop:

  • Het knippen en stikken van moeilijkere stoffen zoals stepper of teddy.
  • Stap-voor-stap begeleiding bij het naaien van je eigen gilet.
  • Het professioneel afwerken van naden met siertape of biaisband.

Resultaat:

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een gloednieuwe, warme en stijlvolle gilet die perfect past bij je jurken en sweaters!

Voor wie is deze workshop:

Deze workshop is ideaal voor naaisters met een beginnende ervaring. Het is bijzonder geschikt voor degenen die de “start to sew”-cursus hebben gevolgd en hun vaardigheden willen uitbreiden.

Datum en Tijd:

woe 20 december, 18:30 – 21:45 uur

Inclusief:

  • Gebruik van naaimachines.
  • Individuele begeleiding om je te helpen bij elke stap.

Benodigdheden (niet inbegrepen):

Je kunt stoffen, ritsen en fournituren aanschaffen bij The Sewing Loft. Als cursist ontvang je een exclusieve korting van 10%.

Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering of afwezigheid van de workshop wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. Als je niet aanwezig kunt zijn, laat het ons dan weten. We zullen proberen om iemand anders blij te maken met jouw plekje. Als dit lukt, ontvang je uiteraard een terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Bij ziekte vragen we om een medisch attest of een quarantainecertificaat. In dit geval bieden we een waardebon aan die je naar keuze kunt besteden.

40,00

Op voorraad

Categorie: