Basisrok 34-46 – The Fashion Basement

Ben je klaar om eindelijk je eigen stijlvolle rokken te creëren op jouw maat ? Zoek niet verder want je hebt het ultieme naaipatroon gevonden! The Fashion Basement, gespecialiseerd in patroonteken op maat, brengt een ware revolutie op gang met een geheel nieuwe manier van naaipatronen.

Dit naaipatroon voor een basis rok is de perfecte start want met dit patroon kun je een goed passende basisvorm maken, waaruit je eindeloos kunt variëren en experimenteren met verschillende rokstijlen.

pssst: kijk zeker ook eens naar de modelintekeningen van deze patroonlijn, zo kun je gelijk al vanuit jouw basispatroon een hip model tekenen! 

Wat je krijgt:

 1. Papieren Patroon: een gedetailleerde papieren patroon, zorgvuldig ontworpen om je een uitstekende basisrok te bieden. Het patroon is beschikbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden.
 2. Toegang tot Video Tutorials: Tamara wil dat je vol vertrouwen aan je naaiproject begint. Daarom krijg je toegang tot uitgebreide video tutorials die je stap voor stap begeleiden door het hele proces:
  • Hoe kies ik de juiste maat: Leer hoe je de juiste maat voor jouw basisrok selecteert, zodat deze perfect past.
  • Het basispatroon nameten en aanpassen: Ontdek hoe je het patroon kunt aanpassen aan je eigen lichaamsvormen voor een optimale pasvorm.
  • Hoe naai ik het basispatroon in elkaar: Volg de instructies om je basisrok moeiteloos samen te stellen, zelfs als je een beginner bent.
  • Het proefmodel passen en eventuele aanpassingen doen: Leer hoe je het proefmodel aanpast om ervoor te zorgen dat je uiteindelijke rok perfect zit.
  • Enkele modeltekeningen: het patroon biedt enkele inspirerende modeltekeningen om je te helpen je eerste kledingstuk te maken en je creativiteit te stimuleren.

Verkocht per stuk

17,00

Slechts 2 resterend op voorraad

Categorieën: , , Tag: