Trenchcoat lessenreeks- 4x woe avond vanaf 8 nov

Jouw Eerste Stijlvolle Jas!

Ben je een enthousiaste naaister die zich wil wagen aan het maken van een jas? Zoek niet verder en schuif aan onze naaitafel!  Grijp je kans jou om je eigen trenchcoat te creëren – het perfecte oversized model. Deze jas is ideaal voor naaisters met een eerste ervaring en vereist geen voering. Voeg jouw persoonlijke touch toe aan dit klassieke kledingstuk en stap met trots de wereld van zelfgemaakte jassen binnen.

Regenjas? Excuseer! Trenchcoat!

Deze jas blinkt uit door zijn aandacht voor details. Met een dubbele rij knopen, een riem in de taille en schouderstukken aan de voor- en achterkant, heeft deze jas alles in zich. De gracieuze uitstraling wordt benadrukt door de split in het midden van de rug en de verfijnde gebiesde steekzakken. De schouderpatten voegen kracht toe aan het geheel.

Wat je kunt verwachten:

  • Creëer jouw eigen stijlvolle trenchcoat.
  • Ook perfect voor beginners doordat deze niet gevoerd is. Voor de meer ervaren naaisters, kunnen we zelf onze voering gaan intekenen.
  • Leer essentiële jas-constructietechnieken.
  • Voeg een vleugje klasse toe aan je garderobe.

Datum en Tijd:

woe avond telkens van 18.30 tot 21.45u op 8 nov -woe 15 nov – woe 22 nov – woe 29 nov

We spreiden dit over 4 lessen, zodat jij in alle rust kunt werken aan dit pracht stuk zonder te veel thuiswerk.

Inclusief:

  • Stapsgewijze instructies voor succes.
  • Een geweldige ervaring en een prachtige jas als resultaat.
  • A0 print van jouw digitaal aangekocht patroon

Benodigdheden (niet inbegrepen):

Patroon, Stof en fournituren kunnen worden aangeschaft bij The Sewing Loft. Als cursist ontvang je een exclusieve korting van 10%.

Voor Wie Is Deze Workshop:

Deze workshop is speciaal ontworpen voor naaisters die hun eerste stap willen zetten in het maken van jassen. Er is geen voering vereist, waardoor dit project perfect is voor beginners.

Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering of afwezigheid wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. Laat ons alsjeblieft weten als je niet kunt komen, zodat we iemand anders blij kunnen maken met jouw plekje. Bij succesvolle vervanging wordt het inschrijvingsgeld uiteraard terugbetaald. Bij ziekte vragen we om een medisch attest of quarantainecertificaat. In dit geval bieden we een waardebon aan die naar keuze besteed kan worden.

149,00

Uitverkocht

Laat het me weten wanneer het artikel weer op voorraad is.

Categorie: