Lingerie workshop: bh’s – zat 9 dec

Heb je dat ook: een perfect zittende bh is precies onvindbaar of onbetaalbaar? Wel dat is verleden tijd: nu maak je ze gewoon helemaal zelf!

Onder begeleiding van de lingerie academie maken we een passende bh: sportief, klassiek of sexxxxxy?

Lingerie zelf maken is dé naaitrend  en de lingerie academie komt ons alle tips en tricks leren.

Na de workshop neem je jouw bh mee naar huis, klaar om te dragen.

De docent meet je op voor de juiste maat.Deze maat kan afwijken van de maat die je gewoonlijk draagt.Daarom meten we altijd na om zeker te zijn dat jouw lingerie perfect past.

Je krijgt het patroon in jouw maat mee naar huis met een werkbeschrijving. Zo kan je ook na de workshop, het makkelijk op jezelf maken. Wist je trouwens dat je dit allemaal kunt maken met je naaimachine? Dus nee een overlock of coverlock hebben is geen must

Er is keuze tussen 3 modellen: de dag zelf kijken we welk model het best is voor jouw mandarijntjes, appels, peren of meloenen 

Aurora is voor standaardmaten, niet voorgevormd, maar kan ook voorgevormd gemaakt worden
Cybelle is eerder voor zwaardere bustes, is niet voorgevormd, maar kan ook voorgevormd
Dianne is een voorgevorm model voor minder zware buste

1.Aurora

Aurora is een beugelbeha met een eenvoudige maar stijlvolle snit. Ideaal als jouw eerste zelfgemaakte beha!De Aurora beha heeft een zeer goede pasvorm en is bijgevolg een model dat voor veel verschillende bustes past. Je kan hem zowel voorgevormd (gevuld) als niet-voorgevormd (bijvoorbeeld in kant) maken.

2.Cybelle

De Cybelle beha is een prachtige beugelbeha met driedelige cups. Dit model is ideaal voor de grotere buste of bredere omvangsmaat.Je kan hem zowel voorgevormd (gevuld) als niet-voorgevormd (bijvoorbeeld in kant) maken.

3. Dianne

Diana is speciaal ontworpen met voorgevormde cups en is beschikbaar voor kleinere cupmaten. De Diana beugelbeha wordt gemaakt zonder onderrand voor een trendy, verfijnde look.Je kan hem zowel met kant als zonder kant maken.

Inbegrepen:

  • persoonlijke en intensieve begeleiding van Siegried Vervaecke- de lingerie academie

Niet inbegrepen: stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen maar complete stoffenpakketen van de lingerie academie kunnen aangekocht worden bij The Sewing loft. Een stoffenpakket voor de bh is verkrijgbaar voor 30 euro.

Niveau: Geschikt voor alle naainiveau’s, behalve niveau nul. Yes, we maken samen deze luxueuze lingerie!

Wanneer?

Zat 9 december volledige dag 9u-17u

Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop. Kun je er echt niet bij zijn? Verwittig ons, we zullen proberen iemand anders blij te maken met jouw plekje. Lukt dit? dan wordt je inschrijvingsgeld uiteraard terugbetaald.

115,00

Uitverkocht

Laat het me weten wanneer het artikel weer op voorraad is.

Categorie:

Extra informatie

Type slip

Calliope, Aphrodite, Boann