Naailessen

Dag| Avond | Volledige dag

Ontdek alle aankomende workshops en naailessen in een handig overzicht​

Ladies

Tijdens de les tover je voor jezelf een nieuwe outfit vanonder de naaimachine. Geen gedoe; we gaan gelijk aan de slag! Je werkt op je eigen tempo in een groep van max 6pers en krijgt persoonlijke begeleiding. Een nieuwe rok? Perfect passende jeans? Of toch liever een kleedje?

Interieur

"Home is where the heart is" Geef je huis dat tikkeltje meer door zelf te decoreren. Een uitnodigende tafel met unieke placemats? Je eigen gordijnen? Of een zetel boordevol kussens? Je leert het allemaal!

Sew à la carte

Leer wat je wil leren naaien wanneer het jou past! Jeans of broeken leren verkorten? Kussens leren maken? Je gordijnen zelf inkorten? De patches op een scoutshemdje leren opstikken? De perfecte rits leren stikken? Privé begeleiding van 30 of 60 min met de vrijheid om dag en tijdstip te kiezen. Heerlijk!

Sew à la carte

Kids

"Zeg Louise, wat draag je daar weer een mooi rokje!
En Liam, wat een leuke jas! En jullie boekentas!"
"Jaaaaaa! Heeft mijn mama gemaakt".
Wij bieden deze top mama's een momentje zorgeloos naaien. We creëren voor de kids de leukste dingen. Benieuwd?

gentleman

Je krijgt zeker een veelbetekenende blik van je man als je zegt dat je een middag of avond bij ons komt naaien.Leg eens je gentleman in de watten met een eigen creatie, hij zal er niet over kunnen zwijgen..

Elke donderdag avond

open naaitafel

workflow optimization made easy

https://www.facebook.com/radio2westvlaanderen/videos/2029896937029546/

Workshop op maat

Vrijgezellen feestje? Bedrijfsuitje? Verjaardagsfeest? Of gewoon met je besties? Vanaf 6 personen maken we een workshop op geheel op maat!